Brand Logo

Allsidighet, kvalitet og erfaring

Gjennom mange års erfaring og gode referanser, har Multimax bygget opp en imponerende portefølje som gir deg trygghet i hva vi kan levere.

Vi ønsker å være det naturlige førstevalget når noe skal bygges eller renoveres. Vår virksomhet inbefatter alt fra mindre utbedringer, til oppføring av nybygg som trehus og murhus i alle størrelser, rehabiliteringer, tilbygg, påbygg, hytter og garasjer. Vi er også behjelpelige med byggesøknader og tegninger.


Referanser

Bygginnredning as "...meget tjenestevillig og serviceinnstilt... veldig oppsatt på å yte det beste i enhver situasjon..."

Interiør & Bolig AS "Vi er godt fornøyd med utførte arbeider."

Lystad Spesialinnredninger AS "...utpreget service-minded, er en god håndtverker, og utfører avtalt arbeide til avtalt tid."


Noen referanserVårt firma har benyttet Multimax blant annet i forbindelse med ombygging av Color Lines terminal i Sandefjord, samt diverse oppdrag for privatpersoner.

Robert er utpreget service-minded, er en god håndtverker, og utfører avtalt arbeide til avtalt tid. De samme egenskapene har vi erfart at hans medarbeidere innehar.

Vårt firma gir Multimax og Robert Borowski gode referanser, og vil i fremtiden benytte oss av hans tjenester så fort anledningen byr seg.

Thomas Lystad

Lystad Spesialinnredinger ASRobert Borkowski er en meget tjenestevillig og serviceinnstilt person, som vi oppfatter som beldig oppsatt på å yte det beste i enhver situasjon.

Multimax og Borkowski har vår anbefaling, samtidig som vi også kommet til å benytte oss av firmaets tjenester i fremtiden.

Svein Wirum

Bygginnredning ASJobben ble utført til avtalt tid og pris. Multimax fremsto som raske, arbeidsivrige og løsningsorienterte.

Planlegging av nødvendig materiale var god og generell kvalitet på utført arbeid var upåklagelig.

Vi har i etterkant også benyttet Multimax til andre oppdrag.

Arnleif Mydland

HusøysundVi har benyttet mannskap fra Multimax AS v/Robert Borkowski som montører på kjøkkeninnredning, bad- og vaskeromsinnredning, og garderober i flere av våre prosjekter siden 2011 frem til dags dato. Arbeidene har vært utført både i forbindelse med oppussing hos privatpersoner og på større boligprosjekter/byggeplasser.

Vi er godt fornøyd med utførte arbeider.

Pål Lystad

Interiør & Bolig AS